2013. május 4., szombat

Bizonyított tény, hogy vámpírok igen is léteznek!


    Be tudom bizonyítani, hogy vámpírok igen is léteznek: ENREGIA VÁMPÍR. Ismereteim szerint több faja létezik, eddig ezeket a fajokat sikerült felismernem:

- a, Agyilag szőke: Mindenhova követ, mindig a hülyeségeivel fáraszt, és úgy viselkedik, mint egy idióta liba.
- b, Kishúg/ más egyéb testvér: Minden figyelmedet igényli, fárasztó kérdésekkel és vágyakkal bombáz.
- c, Vicceskedő: Azt gondolja, hogy amit mond, vicces, de pont az ellentétje: Unalmas és szörnyű (ez jellemző magára a karakterre IS).
- d, Én: vagy vicces akar lenni, vagy direkt fáraszt, ezek egyaránt veszélyesek, ugyan is mindkét módszer rettentően gyorsan hat.

Tehát bizonyított tény, hogy (energia) vámpírok igen is léteznek! Persze természetesen a valóságban nem a fent feltüntettet felettébb - 3-as alliteráció, nyam-nyam >.< xD. - idegesítő lényeket hívjuk "energia vámpír"-nak. - Persze én akkor is a fent említett embereket hívom azoknak.. Olyan fárasztóak, hogy nem energia vámpírok, hanem egyenesen energia TOLVAJOK!!! Hmm.. ez olyan rossz. Ilyen ügyek után a rendőrségen miért nem nyomoznak? Így mindennap ellopják az energiám, én pedig nem tudom elvégezni a napi teendőim >.<". - .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!

Örülök, hogy véleményezed a bejegyzésem, ugyanis ezzel visszajelzést adsz arról, hogy írjak-e erről a témáról, vagy nem. :)
Nyugodtan írd le a véleményed, bármi is az, korlátozni nem akarlak, amúgy sem tudnálak, az már a te dolgod, hogy hogyan nyilvánulsz meg.