2013. június 23., vasárnap

Google Reader - Felfordul a blogger világ?

    Több blogon látni "Megszűnik a Google Reader, eltűnnek a rendszeres olvasók!"... Mi a franc a google reader? Miért parázik mindenki? Basszus, Július elsejétől nem fogod tudni olvasni a legújabb bejegyzéseket a követett oldalaidon. Más szóval amikor belépsz a bloggerbe, alul nem lesznek ott a követett blogjaid friss dolgai. A Google Reader az a szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy nekünk, lusta embereknek ne kelljen mindennap xy mennyiségű blogot megnézni, hogy van-e friss, vagy nincs. Következő hónap első napjától ez elérhetetlen lesz, szóóóóóóóval... INDULJON A TÖMEGSZENVEDÉS!!!! - Hihihihihihihhihi (gonosz kacaj) - Nah, visszatérve a lényegre. Noha már 120 ezer 459 millió 534658 százer xy blogon láthattátok már, feltalálták a Blogvin nevű oldalt, ami annyiból áll, hogy regisztrálsz és látod a követett oldalaid újdonságait - elméletben -. Nah meg azt is láthatod, hogy a te blogodat ki követi ezen a Blogvin-en keresztül. De csak láthatod, új bejegyzést még mindig a blogspoton keresztül kell írnod.

Nah, szóval asszem nagyjából ennyi, ha kérdés van, kérdezz, ha nincs, akkor nincs.. Itt az én blogom linkje, remélem mindenki megtalálja, aki eddig követte a blogot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!

Örülök, hogy véleményezed a bejegyzésem, ugyanis ezzel visszajelzést adsz arról, hogy írjak-e erről a témáról, vagy nem. :)
Nyugodtan írd le a véleményed, bármi is az, korlátozni nem akarlak, amúgy sem tudnálak, az már a te dolgod, hogy hogyan nyilvánulsz meg.