2013. augusztus 8., csütörtök

Kutyulmányok..

Az új bejegyzésben több mindent hozok.
Van egy újabb szösszenetem, alkotmányom, nevezzük versszerűségnek.

"Csak azt becsüljük igazán, miért dolgoznunk kellett,
Mi könnyen ölünkbe hullott, könnyen el is mehet.
Nem becsültem meg, amiért dolgoznom muszáj volt,
Mikor az ölembe hullott, hazudott és elárult."

Ez csak úgy jött, oktalanul. ^^" Egyik ismerősöm azt mondta, ez olyan "Enikő stílus", ezt asszem dicséretnek könyvelem el...

Ezen kívül folyamatosan dolgozgatok a történeten - igen, igen, jól van, ma hozom a negyedik részt is... - és közben ötletezgetek. A friss dolgok a következőek:
A 7. fejezet címe nem "Döntés a semmiért" lesz, hanem "Lista az angyalokról", mert hogy azok is felbukkannak... Van itt minden, démontól kezdve a mennyekig :3. (Tényleg, lassan össze kéne szednem egy újabb véleményes posztyoty. Ha van bármi, amiről érdekelne a véleményem, írjatok!)
Aztán lesz még egy fejezet - több is, de most csak erről az egyről van szó - az talán a nyolcadik, vagy  kilencedik, aminek címe "A halál könnyei" ez egy Banshee-vel való találkozás kalandja lesz, hát, nem is tudom.... Kicsit félek, melyik karakterem fog meghalni. Ezek mellett még ott vannak a boszik, róluk még nem sok szó volt, valahogy őket is fel kell vonultatni...
Ti szeretitek a papnőket? Milyennek képzeltek el egyet? A fekete bigyuszban lévő, imádkozós típus, vagy inkább a fütyüljünk istenre és öljünk démonokat jó pénzért, idő mulatás képp típus az, amelyik vonz?

Megint csak az álmaimmal jövök, ez nekem egy "szeressem" téma, imádok ezekkel kínlódni...
Nem rég kaptam egy ilyen "Mit jelentenek az álmok" könyvet, azóta is porosodik, hát tegnap elővettem csak úgy kíváncsiság képp, hogy mit is jelenthet, mert ez nem egy "meg fog történni" álom volt... Nah, felcsapjuk a könyvet, kikutatjuk a szavakat, és jellemzünk. "Telefon/ távbeszélő: Valaki felhív: Valaki lemond egy találkozót." Oké, tovább megyünk, elkönyveljük magunknak a lehetőséget, hogy ez megtörténik. Befejezzük, visszatesszük a polcra, kidobjuk az összesítős cetlit. Másnap - azaz ma - fürdés, készülődés, irka- firka, összeszedjük magunkat, hogy készek legyünk a találkára... Jön egy üzenet: "Szerintem halasszuk el". Nah, elő a kukát, a cetlit, a listát. "Valaki elhalaszt egy találkozót." Röhögni kezdek, és megvárom, míg rám szólnak, hogy hagyjam már abba. De ez most tényleg vicces volt. Szóval úgy jártam, ahogy gondoltam... Az álmaim nem mindig úgy teljesülnek, ahogy várom őket, néha a jelentésüket kell(ene) néznem.

Am szeretitek a Magashegyi Undergroundot? Én imádom a "Rongyolódó" és a "Kocka Rap" számukat *.*. Most vasárnap jönnek le ide, és itt lesznek este hattól *.* Annyira jóóóó. Asszem bátyámmal kimegyek megnézni. Most hallgatok tőlük új dalt, pl. Az álmatlanságot, az is nagyon tetszik.

Nah, akkor összeszedve a dolgokat: Ma még jön egy Negyedik rész, Holnap írok egy keveset az újdonsült véleményemről a Fantasztikus lényekkel kapcsolatban, és hamarosan lesz egy bejegyzésem újra magamról, egy kis életsztorizgatás, nosztalgiázás... Tervezek írni egy novella szerűséget, bár inkább csak apróbb szövegnek nevezném, annak témája elvileg az "Árnyék és a fény" lesz, de ezen még jogomban áll változtatni xD.  Köszönöm, hogy ismét elolvastátok a bugyutaságaim, este felé hozom a fejezetet ^^.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!

Örülök, hogy véleményezed a bejegyzésem, ugyanis ezzel visszajelzést adsz arról, hogy írjak-e erről a témáról, vagy nem. :)
Nyugodtan írd le a véleményed, bármi is az, korlátozni nem akarlak, amúgy sem tudnálak, az már a te dolgod, hogy hogyan nyilvánulsz meg.